Cattery Berka
Liefhebbers van de Siberische kat
 

.
       


Foto's zevenentwintigste nest, tweede week

Hieronder ziet u de foto’s van de ontwikkeling van de kittens van Bubbles en Chico geboren op 20-05-2021 in hun tweede levensweek (7 tot 14 dagen).

Berka's Cooper Max:
Berka's Sweet Olivia:
Berka's Franky
Berka's Guusje
Berka's Vilya:

katertje
poesje
katertje
poesje
poesje

black silver tabby mackerel with white
black silver tabby spotted with white (enkele witte haren)
black silver tabby blotched with white
black tabby blotched
black tabby mackerel

BESPROKEN
Onder observatie
BESPROKEN
BESPROKEN

BESPROKEN

 

 

foto van 29-05-2021

Hieronder vindt u de gewichten van de kittens op 27-05-2021, 1 week (7 dagen) oud. De gewichten zullen wij iedere week noteren. Het zijn dus de gewichten van het begin van deze week.

Kitten geboorte gewicht weegt nu
Berka's Cooper:
Berka's Olivia:
Berka's Franky
Berka's Guusje
Berka's Vilya:

84 gram
92 gram
86 gram
80 gram
68 gram

211 gram
212 gram
204 gram
192 gram
170 gram

9 dagen oud op de foto links, en wat zijn ze al weer groot vergeleken met toen ze net geboren waren. Je kan het goed zien aan de gewichten ook, allemaal dik verdubbeld!

van boven naar onder: links boven Cooper, rechts boven Vilya, daaronder Guusje, dan rechts onder Olivia en links onder Franky.

31-05-2021
mooi weer, mooie foto's buiten, wel onder de parasol anders schijnt de zon meteen in de pas geopende oogjes. op 27 mei had Olivia haar oogjes al open gedaan, gisteren hadden er 4 de oogjes open, en vandaag heeft ook Vilya haar oogjes open. Je kan bij Guusje en Vilya zien dat ze nog niet beide oogjes 100% open hebben, dat zal morgen waarschijnlijk wel helemaal zo zijn. Verder was het weer een hele uitdaging. Mijn hemel zeg, wat een stembanden hebben ze! Alleen poesje 4 had een wat zachter stemmetje. Ik moest nu alle katten en honden uit de buurt sturen, want die wilde allemaal komen helpen haha
Maar wat is dat toch altijd een ander gezicht als de oogjes open zijn, van mol met staart verandere ze ineens in een kitten
Cooper
Black silver tabby mackerel met wit katertje. Het wit op zijn hoofdje is zo mooi symetrisch verdeeld, dat hebben Bubbles en Chico mooi gedaan :-)
Olivia
Black silver tabby mackerel poesje, en wat groeit ze hard. tot nu toe blijft ze de heren voor, maar voor hoe lang nog ;-)
Franky
Black silver tabby blotched met wit katertje, ook zo mooi symetrisch verdeeld, met natuurlijk het witte puntje aan de staart. Dat lijkt nu wat kleiner te worden, nu de haren wat groeien op de staart.
Guusje
Black tabby blotched poesje. Haar rechter oogje is nog net niet helemaal open. Je kan zien dat de oortjes bij allemaal net wat anders staan, de ene net wat meer omhoog of naar beneden vergeleken met de andere kittens. Dat is normaal, die gaan straks allemaal mooi staan.
Vilya
Black tabby mackerel poesje. Ook zij heeft haar rechter oogje nog net niet helemaal open. Ze zien ook nog niet zo best en zullen voorlopig nog regelmatig scheel gaan kijken als ze ergens op focussen hihi

 

vorige pagina naar boven volgende week

naar eerste pagina kittens