Cattery Berka
Liefhebbers van de Siberische kat
 

.
       


Foto's zesentwintigste nest, zesde week

Hieronder ziet u de foto’s van de ontwikkeling van de kittens van Blue en Faran geboren op 28-04-2021 in hun zesde levensweek (35 tot 42 dagen).

Berka's Zeus:
Berka's Nala:
Berka's Kito:
Berka's Lily:

katertje
poesje
poesje
poesje

black silver tabby mackerel
black silver tabby mackerel with white
black tabby blotched with white
black silver tabby blotched

BESPROKEN
BESPROKEN
BESPROKEN
BESPROKEN

 

 

foto van 04-06-2021

Hieronder vindt u de gewichten van de kittens op 02-06-2021, 5 weken (35 dagen) oud.

Kitten geboorte gewicht weegt nu
Berka's Zeus:
Berka's Nala:
Berka's Kito:
Berka's Lily:

109 gram
90 gram
91 gram
90 gram

603 gram
519 gram
569 gram
543 gram

Weer verbouwd ;-) helemaal klaar was ik met die houtkorrel achtige kattenbakvulling. Overal zat en lag het. Op de vloer was het net micro Lego, als je erop staat jodel je flink. In de vacht van de kittens, in de vacht van Blue, dus ook buiten de ren op de grond vanuit de vacht van Blue. Bah

Dus over op de Biokat's micor Fresh klontvormende klei. Dat zit ook in de andere kattenbakken in huis. Maar we hadden een uitdaging. De kittens gingen er in liggen whahahaha en hadden nog niet het gevoel dat het een kattenbak was. Dat komt natuurlijk ook omdat we zowel een grotere kattenbak hadden neergezet als een andere vulling erin. Dan pak je een "oud" keuteltje uit de bak met houtvulling en leg je die in de nieuwe kattenbak. En ja hoor, daar gingen ze allemaal keurig op de klontvormende kattenbak.

Ook zo veel frisser, je kan alles er lekker uitscheppen. Geen onderlaag waar de plas zich verzameld. Natuurlijk willen ze het allemaal proeven, dus moet je er even bij blijven en het grit uit de bekjes halen. Dan is het gauw over.

je kan de voetsporen zien in de kattenbak haha Blijkbaar was het allemaal heel vermoeiend, dus lekker slapen met zijn allen.
Links Kito, boven is Lily, onder is Nala en rechts is Zeus
06-06-2021
En dan is het schoteltje leeg en kijkt Zeus je aan alsof hij wil zeggen, ik heb nog honger, Lily en Kito eten de restjes nog op Het heeft duidelijk wel gesmaakt, Zeus likt zijn bekje af :-)
De brokjes worden werden wel al bekeken maar gegeten nog niet. maar vandaag zagen we Lily lekker van de brokjes eten, grote meid!
08-06-2021
Weer hoog tijd voor individuele foto's. Buiten was de zon al achter de bomen verdwenen, maar gelukkig nog genoeg licht voor leuke foto's. Een nieuw krabpaaltje als hulpmiddel om de kittens in het midden van de tafel te houden en leuke foto's te maken. Nu vond de ene het een stuk interessanter dan de ander.
Na het maken van de foto's heb ik het krabpaaltje in de ren gezet, toen zaten ze er met zijn viertjes wel druk mee te spelen :-)
Zeus
Nala
Kito
Lily

 

vorige pagina naar boven volgende week

naar eerste pagina kittens