Cattery Berka
Liefhebbers van de Siberische kat
 

.
       


Foto's dertigste nest, zesde week

Hieronder ziet u de foto’s van de ontwikkeling van de kittens van Bubbles en Cherniy geboren op 10 juni 2022 in hun zesde levensweek (35 tot 42 dagen).

Berka's Marley:
Berka's Mattie: 
katertje
katertje
black tabby blotched
black tabby blotched
BESPROKEN
BESPROKEN

 

 

15-07-2022

Hieronder vindt u de gewichten van de kittens op 15-07-2022, 5 weken (35 dagen) oud.

Kitten geboorte gewicht weegt nu
Berka's Marley:
Berka's Mattie:
88 gram
85 gram
554 gram
624 gram


En daar is het bewijs van het eerste poepje op de kattenbak. Weer een mijlpaal. Je zult als niet diereneigenaar denken hè bah, maar als diereneigenaar weet je dat poep 1 van de graatmeters is tijdens het leven van een dier. Het vertelt je een hoop over de gezondheid van je dier!
20-07-2022
Marley
Na 2 snoei hete dagen, ja ja boven de 40 graden in de schaduw in de tuin, was het vandaag een stuk minder warm. Dus konden de foto's in de tuin op de tafel gemaakt worden. Dan is het licht beter. Ja ja, dan moet je wel de parasols weghalen natuurlijk haha. Er stond vandaag ook veel wind, dat is altijd spannend. De boom naast het huis maakt dan veel geluid. Ze kijken meer die kant op dan naar de camera ;-)
Mattie
De tafel begon al wat op te warmen nadat de parasol weg was gehaald, maar gelukkig nog niet te warm. Ook hij moest even wennen weer aan alle geluiden en geuren. Die stinkende vis rook in ieder geval bekend haha. Ook nu weer zullen de voorbijgangers aan de andere kant van de schutting zich hebben afgevraagd wat er zich allemaal afspeeld aan de andere kant. We hebben weer een palet aan geluiden uit de kast getrokken om de kittens te laten kijken naar de camera, met verenstokjes gezwaait en dan nog proberen op het juiste moment op het knopje op je telefoon te drukken. Toch weer redelijk gelukt :-)
Samen op de foto
telkens probeer ik dan weer een leuke foto te maken waar ze beide op staan. Ook nu weer een leuke impressie hoe dat gaat. En eerlijk gezegd vind ik de foto's waar ze niet "netjes" naast elkaar zitten leuker. Ze zitten weer, net als bij de dierenarts wat in elkaar en komen net naar voren. Volgende keer beter. Op de foto's zie je Mattie links en Marley rechts

 

vorige pagina naar boven volgende week

naar eerste pagina kittens