Cattery Berka
Liefhebbers van de Siberische kat
 

.
       


Foto's zesentwintigste nest, de Echo

 

 

19-04-2021

Vandaag de echo bij Bubbles, onder iedere foto zal ik wat toelichten. Ik heb deze keer wel zelf kunnen filmen, al werkte Bubbles niet altijd mee. Daarom hebben we foto's uit de filmpjes gehaald, want er was geen tijd nog voor extra losse foto's.
U kunt op iedere foto klikken en krijgt dan een groter formaat van de foto.

links, Bubbles in de wachtkamer. Geen idee wat er gaat gebeuren, maar de vorige keer dat ze in de mand zat lieten we haar achter bij zo'n "blauwe" kater..... dus is ze op alles voorbereid ;-)

Zoals gezegd hebben we een deel van de echo gefilmt. U kunt hier klikken om naar het filmpje te gaan. Maar misschien is het beter om eerst naar de foto's te kijken en dan naar het filmpje, dan zijn sommige beelden misschien wat logischer. Er zit geluid bij het filmpje. De dierenarts zegt 2 maal wanneer je een hartje in beeld zit kloppen, maar je moet wel goed kijken hoor.

Doordat Bubbles zo slank gebouwd is (ook omdat het nog een jonge poes is) hebben we wat leuke plaatjes. Deze zijn gemaakt met een echo apparaat dat uit een ziekenhuis komt. Eerst kijken we met de gewone echokop om de dracht te zien en een goed overzicht te krijgen. Daarna gaat de kop die voor baby's wordt gebruikt erop en zien we heel veel detail. De foto's hieronder zijn van de echo met die laatste kop gemaakt.

Dit is zo leuk, dat heb ik nog niet eerder gezien, dat er 2 kittens zo dicht bij elkaar liggen dat ze samen op 1 beeld te zien zijn hier zie je een rug aanzicht van een kitten met in het midden van links naar rechts de ruggengraat.
nog een keer de 2 kittens in beeld gekomen en misschien ook een stukje van nummer 3 daar onder in het midden? Hier zie je weer een ruggengraat met recht het hoofdje, maar je ziet ook de ribjes links en rechts van de ruggengraat.
Links zie je in het midden de navelstreng richting het kitten gaan. en nog een, gewoon omdat het leuk is.
Het is net een honingraad daarbinnen met allemaal kittenkamertjes ;-) hier zie je er 4 maar het is bij een echo ook altijd de vraag of het allemaal verschillende zijn, de dierenarts denkt dat het er 5 zijn, we zullen het gaan zien bij de geboorte.

 

  naar boven  

naar eerste pagina kittens