Cattery Berka
Liefhebbers van de Siberische kat
 

.
       


Foto's zesentwintigste nest, elfde week

Hieronder ziet u de foto’s van de ontwikkeling van de kittens van Blue en Faran geboren op 28-04-2021 in hun elfde levensweek (70 tot 77 dagen).

Berka's Zeus:
Berka's Nala:
Berka's Kito:
Berka's Lily:

katertje
poesje
poesje
poesje

black silver tabby mackerel
black silver tabby mackerel with white
black tabby blotched with white
black tabby blotched

BESPROKEN
BESPROKEN
BESPROKEN
BESPROKEN

 

 

07-07-2021


Hieronder vindt u de gewichten van de kittens op 07-07-2021, 10 weken (70 dagen) oud.

Kitten geboorte gewicht weegt nu
Berka's Zeus:
Berka's Nala:
Berka's Kito:
Berka's Lily:

109 gram
90 gram
91 gram
90 gram

1199 gram
984 gram
1168 gram
1079 gram

Vandaag zijn wij 10 weken. Het vrouwtje heeft niet in de gaten dat wij al heeeeeel groot zijn, dus hebben we stappen ondernomen. We zijn opp kamers gegaan. Niet om te studeren maar om te keten natuurlijk. Het is er heerlijk vertoeven, al is de inrichting natuurlijk minder luxe als in het grote huis.

Maar wel jammer dat onze moeder denkt dat ze mee mag op kamers whahahahaha (Blue ligt in het huisje).

links: links Zeus en rechts Lily
hieronder rechts: Kito ligt net buiten het beeld bij de andere 2 foto's maar is ook van de partij.

 

linker oortje onder weg naar...
Nala is later op kamers gegaan ;-) die had eerst nog een extra controle bij de dierenarts om te kijken of het ruisje inderdaad van het sluiten van het hart is en ja hoor, helemaal goed, geen ruisje niets meer. Dus inderdaad het normale proces van het sluiten van het hart. Helemaal blij, het is altijd even spannend.
na even lekker eten gaat ook Nala op zoek naar haar broer en zussen. keurig door het chipluik (eindelijk hihi, soms duurt het even voor ze het luikje gaan gebruiken. Nala bleef lekker in de ren tot wij haar er (via het luik) uit haalde. Zeus en Lily gaan er soms doorheen, maar meestal via de bovenkant van de ren..... Kito is wat dat betreft de snelste geweest, die is niet over de bovenkant gaan springen zoals Zeus al een poosje deed voordat ze gechipt werden, maar heeft netjes gewacht tot ze gechipt en wel door het chipluik heen kon ;-)
zo, tijd voor een groepsfoto alle pluizenbollen op de tafel, verenstok in de wapperstand
aandacht check naar voren lokken, check
bijna allemaal naast elkaar, check goede foto, maar wacht, wat is dat, een verstekeling onder de tafel....
stand aanpassen, check, niet genoeg nog steeds niet genoeg omhoog haha
en toen zag ik deze, allemaal keurig zitten, en alleen jarige Natalka kijkt in de lens, ik moest wel heer erg lachen vlnr Kito, Lyli, Nala en Zeus en dan is het gebeurt, de stand goed, kittens in de war ;-)
bijna goed ja ja, Zeus bijna gehalveerd
allemaal in beeld, maar net te laat gedrukt ;-) ik wilde graag een foto met allemaal recht in de lens Zeus zijn ogen vallen bijna uit zijn hoofd, zo graag wil hij het veren stokje, Kito denkt, mij maak je niet gek, ik haal die veren zelf wel.
zoals je kunt zien is er vervolgens telkens één die vanuit zijn jacht gevoelens niet helemaal netjes wil zitten in elkaar zakken en klaar voor een sprong
allemaal een andere kant op kijken dat is wel een goede manier om je kitten van alle kanten te bewonderen
dan maar eens van boven af proberrn deze was bijna helemaal top, qua kijk richting, al is Zeus de veren duidelijk kwijt, en is Lily op haar kont gaan zitten met haar voorpootjes in de lucht
kan ze overigens lang volhouden als afsluiter is deze ook erg leuk, niet in de lens, maar allemaal weer de zelfde kan op aan het kijken.
10-07-2021
Een gezellig bank momentje, links voor ligt Zeus, met Hopsa ernaast, dan links erachter Bubbles met Guusje en daar achter ligt Fleur. En neem van mij maar aan dat op de grond Biscuit ligt haha en dan is er weer een heel stoer moment voor de kittens, niet meer in de ren vlees eten, maar gewoon samen met de volwassenen. Allemaal een eigen schoteltje, al schuiven ze van de ene naar de anderen ;-) En zoals je kunt zien komt Lemon ook naar binnen, die is ook stoer. Vlinder en Natalka eten hun vlees boven, dat is voor iedereen lekker smullen.
links boven naar beneden is Zeus, dan Kito en dan Lily, met Lemon als laatste, dan recht van Lemon is Nala, rechts Harley met links Bubbles aan het zelfde schoteltje, dan mamma Blue en Hopsa zelfde plek alleen vanaf de andere kant op de foto, toch weer een heel ander gezicht.
13-07-2021
hier gaat iets niet goed whahahah er zijn er 6 ipv 4, keurig op een rij liggen v.l.n.r. Nala, Zeus, Lily en Kito (helemaal op haar zij) over de rug van Blue ligt Olivia en recht wringt Cooper zich er tussen. 1,5 uur later is het helemaal een zooitje
Nala, Lily en Zeus wilde nog even poseren op de kruk echter stil zitten ho maar hihi

 

vorige pagina naar boven volgende week

naar eerste pagina kittens