Cattery Berka
Liefhebbers van de Siberische kat

.
website in het Nederlands
Go to
English
       

Laatste update: 16-01-2022
aangepaste pagina's : home

Welkom

 


Harley Quinn is voor de tweede keer op date geweest bij Ramazotti, we hopen eind januari/begin februari te weten of ze drachtig is.
Alle kittens staan in optie vanuit de lijst van geïnteresseerden.

Onze website is gemaakt voor op de pc, op uw mobiel zijn de sub menu's wat lastiger te bereiken en is de weergave soms wat anders.

Momenteel heb ik geen programma meer waarin ik mijn website kan bouwen. Na de laatste update van Windows wekt deze niet meer en een abonnement van 24,95 per maand is voor een cattery natuurlijk geen optie haha. Dus zijn we op zoek naar een passende oplossing voor de website. Tot die tijd kan ik nog wat kleine aanpassingen doen rechtstreeks in de html van de pagina's, maar ik ben geen websitebouwer dus is het maar heel bepekt :-)

 

 

Welkom op de website van Cattery Berka.

Cattery Berka staat voor onze liefhebberij van de Sibersche kat. Op deze site wil ik u graag wat vertellen over ons, onze Siberen, onze cattery en onze kittens.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vindt onze gegevens via de link Contact waar u naast de bekende contactgegevens ook routebeschrijvingen vindt naar Zeewolde.

Voor meer informatie over de Hypo allergene vacht van de Siberische kat klikt u hier.

Ik wens u veel plezier bij het lezen en bekijken van onze website.

Cattery Berka is geregistreerd bij de CCR (Centrale Cattery Registratie), aangesloten bij de Nederlandse Langhaarkatten Vereniging: NLKV


U kunt ons ook vinden op facebook