Cattery Berka
Liefhebbers van de Siberische kat
 

.
website in het Nederlands
Go to
English
     


Laatste update: 22-01-2023

aangepaste pagina's : Nieuws, Plannen

Welkom


Harley is op date geweest bij Ferro en Natalka gaat vandaag naar haar date Cherniy.
Leuke spannende tijd komt er dus weer aan, in afwachting van de eerste tekenen van dracht :-)

Onze website is gemaakt voor op de pc, op uw mobiel zijn de sub menu's wat lastiger te bereiken en is de weergave soms wat anders.

Op dit moment ben ik druk in de weer om de website en alle (pff dan weet je pas hoeveel het er zijn na al die jaren) weer aan te passen, nu er geen sjabloon meer is vanuit het originele programma waarin de website gebouwd is.
Alle tekst wordt ook weer even doorgenomen en hier een daar aangepast. Soms spelling ;-) soms wat inhoudelijks dat veranderd is. De datum van de laatste update is dan ook steeds als er weer nieuwe pagina's zijn aangepast en gecontroleerd. Alle pagina's die je nu ziet in het bovenstaande menu zijn aangepast/bewerkt in het nieuwe programma. Alle submenu's zijn verwijderd aangezien je die op de pagina's zelf ook terug vindt. Nu nog alle menu's bij alle andere pagina's aanpassen ;-)

 

Welkom op de website van Cattery Berka.

Cattery Berka staat voor onze liefhebberij van de Siberische kat. Op deze site wil ik u graag wat vertellen over ons, onze Siberen, onze cattery en onze kittens.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vindt onze gegevens via de link Contact waar u naast de bekende contactgegevens ook routebeschrijvingen vindt naar Zeewolde.

Voor meer informatie over de Hypo allergene vacht van de Siberische kat klikt u hier.

Ik wens u veel plezier bij het lezen en bekijken van onze website.

Cattery Berka is geregistreerd bij de CCR (Centrale Cattery Registratie), aangesloten bij de Nederlandse Langhaarkatten Vereniging: NLKV


U kunt ons ook vinden op facebook